Er komt geen nieuwe trainer voor Malinwa

Truyens Himke
| 0 reacties
Er komt geen nieuwe trainer voor Malinwa
Foto: © SC

Na vele vacatures en vergaderingen besliste de raad van bestuur van KV Mechelen om niet in zee te gaan met een nieuwe hoofdtrainer. Hierdoor blijft Zivica Kanacki tot het einde van het seizoen aan het roer bij de roodgele Mechelaars.
 
De opdracht is duidelijk voor de nieuwe coach van Malinwa, kampioen spelen en niets minder. Het is reeds de tweede maal dat Kanacki de zetel van hulptrainer mag inwisselen tegen die van hoofdtrainer, vorig seizoen gebeurde dit nadat Alex Czerniatynski niet voldoende resultaat boekte.
KVM nam deze beslissing na vele discussies en onderhandelingen, maar de reden is duidelijk: "We hebben besloten Kanacki de ploeg te laten leiden tot het einde van dit seizoen. Na gesprekken met hemzelf, de spelers en het bestuur zijn we tot deze beslissing gekomen. Hij kent het huis, de spelersgroep en de reeks," aldus voorzitter Timmermans.
 
Toch is niet iedereen blij met deze beslissing, de Britse investeerders van KV Mechelen hadden liever Peter Shirtliff als trainer verwelkomt. Dit vond de raad van bestuur echter geen goede keus, de trainer kent noch de club, noch de spelers, noch derde nationale.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties