KVK Tienen stelt coach volgend seizoen voor

Niels Hendriks
| 0 reacties
KVK Tienen stelt coach volgend seizoen voor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVK Tienen is reeds volop bezig met de samenstelling van de kern voor volgend seizoen en trekt daarbij de kaart van talent uit eigen regio. Ook de nieuwe trainer voor volgend seizoen werd bekend gemaakt.

Huidige trainer van KVK Tienen Francis Vanhamel wordt vanaf volgend seizoen opgevolgd door de 38-jarige Tongenaar Daniël Nassen, tot voor kort aan de slag bij eersteprovincialer Oorbeek United en in het verleden speler van ondermeer Standard Luik, RWDM en SK Lommel. Nassen tekende een contract voor twee seizoenen. 

Wat de transfers voor het volgende seizoen betreft komen middenvelders Kristof Cauberghs en Steven Van Leene en aanvallers Fabio Billet en Kim Buve over van eersteprovincialer Oorbeek United. Middenvelder Frederik Daniëls maakt de overstap van vierdeklasser KVO Aarschot. Allen tekenden ze een contract voor één seizoen. 

Doelmannen Schuermans en De Boodt, verdedigers Verlaine, Dehaes, Smeyers en Petosa en aanvallers Morhaye, Geebelen, Yilmaz en De Cooman liggen ook volgend seizoen nog onder contract bij KVK Tienen. Tim Thiry verlengde zijn verbintenis met één jaar. De club hoopt ook tot een overeenkomst te komen met kapitein Wim Hertoge en Vincent Vollon. 

Ondertussen onderhandelt de club verder met twee middenvelders, een spits en een verdediger die reeds in de hogere afdelingen hun strepen verdienden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties