Liverpool lijdt verliezen in Newcastle

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool lijdt verliezen in Newcastle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Newcastle - Liverpool 1-0

Het was weer een zwarte zaterdag voor Liverpool. Niet alleen werd verloren van Newcastle, ook heeft de clubdokter er weer wat klanten bij. 

Liverpol speelde zowat zijn zwakste wedstrijd in jaren. Ook Newcastle had weinig zin. De eerste helft viel er dan ook weinig of niets te beleven op St James Park. De 19-jarige debutant Scott Carson had nauwelijks werk op te knappen, zijn overbuur Shay Given stond er voor spek en bonen bij. 

Ook na de koffie leken de spelers niet wakker. Zelfs Alan Shearer kon nooit dreigen. In de 70ste minuut viel er dan toch een doelpunt uit de lucht. Lorent Robert trapte een sublieme vrije trap binnen. In blessuretijd stalen de Mighty Reds bijna nog een punt, maar Steven Gerrard knalde ver naast. Voor de Magpies is het de vijfde zege op rij. Liverpool speelde vandaag zonder Jerzy Dudek, Fernando Morientes, Dietmar Hamann, Djimi Traoré en Harry Kewell. Chris Kirkland, Xabi Alonso, Djibrill Cissé, Neil Mellor en Florent Sinama-Pongolle lagen al langer in de lappenmand. De fitte spelers raken in de minderheid op Anfield Road.





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties