Londerzeel verwelkomt vier nieuwe spelers

Steven Bologne
| 0 reacties
Londerzeel verwelkomt vier nieuwe spelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SK Londerzeel heeft vier nieuwkomers voor volgend seizoen. De club komt nog steeds in aanmerking voor promotie in vierde klasse B. Daarvoor zal de club een eindrondeticket moeten kunnen bemachtigen.

Laurence Verbelen ( speelde in het verleden nog voor RC Mechelen, SK Londerzeel, Sint-Niklaas, Lyra TSV, KFC Rita Berlaar, TK Meldert, AFC Tubize, KSV Temse) komt naar Londerzeel. Dit seizoen speelde hij voor FC Humbeek.

Ook Bruno Maes, ex-SK en ex-RC Lebbeke en dit seizoen aan de slag bij Verbroedering Meldert, speelt het komende seizoen aan de Londerzeelse Brusselsestraat.

Tevens werd bij FC Humbeek ook Karl Storms weggeplukt. Storms wordt de vervanger van Kristof De Zutter als tweede doelman en doublure voor Benji Haentjes. Net als Haentjes speelde Storms vroeger al bij Bornem. Tot slot ondertekende ook Bart Houthuys (KFC Vilvoorde) een overeenkomst.
 
Er viel tot slot ook één uitgaande transfer te noteren. Gerd Van Assche, de voorbije vijf seizoenen een van de sterkhouders in de Londerzeelse verdediging, speelt het komende seizoen bij reeksgenoot KFCO Wilrijk. Voor de 28-jarige Opwijkenaar is het na HO Merchtem en SK Londerzeel nog maar zijn derde club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties