Beckham opent voetbalschool

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Beckham opent voetbalschool
Foto: © SC

Voetbal- en mediaster David Beckham opent deze zomer ten oosten van London zijn eerste voetbalschool. De David Beckham Acadamy in Greenwich, vlakbij het Millenium Dome, zal plaats bieden voor 15.000 voetballertjes tussen  8 en 15 jaar.
 
Met  dit initiatief hoopt Beckham de jonge voetballiefhebbers veel plezier en natuurlijk ook voetballend vermogen bij te brengen Maar voor de captain van Engelse nationale ploeg is het spelplezier veel belangrijker dan een voorbereiding op een latere professionele voetbalcarrière.
 
Beckham wil tijdens het eerste jaar 10.000 kansarmen de kans geven om gratis naar zijn voetbalschool te komen zodat ook zij hiervan eens kunnen genieten. Eric Harrison, vroeger trainer van Manchester United en leermeester van Beckham zal op de Acadamy de touwtjes in handen nemen.
 
De voetbalschool zal, naar model van die van Bobby Charlton waar hij zelf zijn eerste voetbalpasjes leerde, uitgerust zijn met twee grote terrreinen, een eetzaal en enkele trainings- en studiezalen. Volgend jaar wil Becks in Los Angeles een zelfde project opstarten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties