Leiders overtuigend

Schalke en Bayern geven elkaar geen ruimte en wonnen overtuigend.

Schalke moest al na 4 minuten Ebbe Sand vervangen die met een neusbeenbreuk uitviel.
Zijn vervanger Hanke scoorde tweemaal in de eerste helft en Ailton dikte nog aan tot 3-0 ruststand.
Na de koffie milderde Slovak nog maar Lincoln legde de eindcijfers vast. Vermant speelde de negentig minuten.

Wolfsburg liet het ook nu weer afweten, Schweinsteiger, een own-goal van Hofland en Frings legden de 0-3 vast.

Kaiserslautern kon thuis geen vuist maken tegen Hannover en verloor kansloos met 0-2.

Hamburg leverde weer een teleurstellende prestatie af, Freiburg was op voorprong gekomen dankzij Kruppke, Moreira maakte nog voor rust gelijk.
Slechte zaak voor de Hanseaten in verband met Europees voetbal, Mpenza speelde de hele partij onopvallend.

Stuttgart verstevigd zijn derde plaats met een 1-2 zege bij landskampioen Bremen.

Hansa Rostock is nog niet dood en won verdiend tegen Mainz , 2-0.

Leverkusen liet ook nu weer kostbare punten liggen en verloor met 1-0 in Bielefeld.