Volgende week nieuwe trainer KVSK United gekend?

Niels Hendriks
| 0 reacties
Volgende week nieuwe trainer KVSK United gekend?
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Bij KVSK United wordt er al volop gewerkt aan het nieuwe seizoen in tweede klasse. Zowel bij het bestuur, de trainersstaf als spelers wordt er naar versterking gezocht.

Trainer Luc Beyens wordt vanaf volgend seizoen algemeen manager bij KVSK United. De clubleiding en trainer van de nieuwe tweedeklasser kwamen deze week tot het akkoord dat de ex-international straks zowel sportief als commercieel de eindverantwoordelijkheid krijgt. 

Uiteraard moet er dan ook een vervanger gezocht worden voor Beyens. Eerder berichtten we al dat één van de kandidaat-trainers Peter Ballette is. Maar behalve de ex-trainer van Heusden-Zolder zijn er nog tien andere aanvaardbare sollicitaties binnengelopen bij de Limburgers. Eén van de andere kanshebbers voor de functie van hoofdcoach is ex-Lommel-speler Ronny Van Geneugden. Hij is momenteel trainer van de B-kern bij Racing Genk.

De topschutter van KVSK United, Mirek Waligora krijgt deze week een nieuw contract van één jaar plus optie voor een tweede aangeboden. De ex-lommel-spits trapte afgelopen weekend tegen Veldwezelt zijn 19e en 20e doelpunt van het seizoen tegen de netten. Behalve de contractverlengingen van de huidige spelers zal er ongetwijfeld ook nog extra versterking komen. Voorlopig zijn er nog geen namen bekend. Luc Beyens gaf eerder al te kennen dat zijn transferlijstje voor volgend seizoen al klaar is, want United wil geen meeloper zijn in tweede klasse.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties