Baros haalt uit naar Benitez

Yves Dekoning
| 0 reacties
Baros haalt uit naar Benitez
Foto: © SC

Het ziet er steeds meer naar uit dat Milan Baros Liverpool zal verlaten. De Tsjechische spits is niet tevreden omdat Rafael Benitez hem de laatste weken altijd vervangt door Djibrill Cissé. In 43 wedstrijden werd hij overigens 22 keer vroegtijdig naar de kant gehaald. 

Milan Baros vertelde dat hij geen dispuut heeft gehad met Benitez, maar het wel vervelend vindt dat hij steeds gewisseld wordt. De 23-jarige aanvaller vindt dat hij zo niet zijn volle potentieel kan tonen. Het is al de tweede keer dit seizoen dat hij zijn ongenoegen uit. Omgekeerd stelde Benitez zich al enkele keren vragen bij de prestaties van de Tsjechische international. Hij lijkt dan ook de voorkeur te geven aan Djibrill Cissé, als die terug voldoende matchritme heeft.

Als Baros Liverpool deze zomer verlaat, dan wil hij naar een ploeg gaan die minstens even hoog staat aangeschreven. Bovendien wil hij daar altijd spelen. Valencia, Fiorentina en Lyon zouden staan te springen om hem in te lijven. Baros wil echter pas over een mogelijke transfer spreken na afloop van het seizoen.







Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties