Jong talent krijgt opnieuw kans bij Rosenborg

viki meeuwis
| 0 reacties
Jong talent krijgt opnieuw kans bij Rosenborg
Foto: © SC

De veteranen in de ploeg uit Trondheim moeten plaats maken. Rosenborgs trainer, Per Joar Hansen, zal het jonge talent Per Ciljan Skjelbred zondag opstellen tegen Molde. Voor Skjelbred zal het de tweede keer zijn dat hij speelt in de Noorse eerste klasse. Rosenborg won tot nu toe nog maar twee wedstrijden, in één van deze matchen speelde Skjelbred toen mee. Hansen is mogelijk een beetje bijgelovig en hoopt misschien dat de middenvelder ook tegen Molde vanavond het tij kan doen keren.
 
Rosenborg, vorig seizoen nog landskampioen, staat momenteel nog maar op een schamele negende plaats en winnen tegen Molde is dus een absolute must. Volgens assistenttrainer Skarsfjord is Skjelbred een opkomend talent. « Hij speelt goed, kan goed counteren en is gevaarlijk eens hij aan de bal is . Hij is een totaalspeler en daarom werd hij opnieuw geselecteerd Â». Ciljan Skjelbred is een van de jeugdspelers van Rosenborg die doorstoot naar de eerste ploeg. Volgens Skarsfjord is hij echter niet de enige. Ook Alexander Tettey zit er aan te komen. 

Er viel ook nog ander opvallend nieuws te noteren bij Rosenborg: Erik Hoftun leverde eerder deze week zijn kapiteinsband in. Hoftun vindt dat hij niet genoeg aan spelen toekomt en ervaart de aanvoerdersrol als extra ballast. Om zich opnieuw volledig op zijn spel te kunnen concentreren, staat hij die rol nu af aan Roar Strand. Vanavond zal blijken of deze nieuwe wending ook impact heeft op de resultaten van de ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties