Kewell sleept Lineker voor de rechtbank

K M
| 0 reacties
Kewell sleept Lineker voor de rechtbank
Foto: © SC

Harry Kewell heeft Gary Lineker, de sportverantwoordelijke van de Sunday Telegraph Jon Ryan en de Telegraph Group voor de rechtbank gedaagd. De Liverpool-aanvaller doet dit wegens een column dat Lineker in de bewuste krant schreef na de overgang van Kewell van Leeds United naar de Reds.

In het bewuste artikel vraagt Lineker zich af hoe Kewell's zakenwaarnemer, Bernie Mandic, zoveel kon verdienen aan de transfer wetende dat Leeds in financiële moeilijkheden verkeerde. De Australiër vindt dat hij in dat artikel door Lineker wordt beschreven als iemand die naïef is en zich laat manipuleren door zijn zakenwaarnemer. Ook vindt hij dat zijn naam door het slijk werd gehaald door hem te verbinden aan een zogezegde respectloze en dubieuze transfer.

De Telegraph Group ontkent de beschuldigingen van Kewell. Zij vertelden dat het niet de bedoeling was de aanvaller aan te vallen, maar om de praktijken van Mandic te bekijken. Bovendien vinden zij dat het een persoonlijke opinie was van Lineker en dat de voormalige speler van Barcelona en Tottenham het recht heeft om zijn mening te uiten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties