Laurent Robert haalt zwaar uit naar Souness

Luc Goderis
| 0 reacties
Laurent Robert haalt zwaar uit naar Souness
Foto: © SC

Laurent Robert, ex-speler van Newcastle Utd, waarschuwt manager bij de Magpies Graeme Souness dat diens dagen wel eens zouden kunnen geteld zijn.
De Fransman die vorig seizoen op een zijspoor belandde in St. James' Park haalt in een interview met The Sun zwaar uit naar zijn voormalige manager.  Robert is ervan overtuigd dat Newcastle vorig jaar de Uefabeker kon winnen maar dat Souness er niet intelligent genoeg voor was.  "Als Souness zo verder werkt, vliegt hij binnenkort buiten, en dat zou zijn verdiende loon zijn" aldus nog de Portsmouth middenvelder.  

"Hij stelde schooljongetjes op en liet mij op de bank om me te pesten.  Hij heeft de streken van een klein kind.  Onze onenigheid misbruikte hij om mij en het hele team te straffen.  Ik ben er zeker van dat Alan Shearer bij Souness er voor pleitte mij op stellen, maar er gebeurde niets.  Souness zal nergens geraken als hij blijft roepen en tieren op zijn spelers en met de deuren slaat", aldus nog een verbolgen Robert.

Robert spuugde verder zijn gal met te beweren dat de sfeer in het Newcastle team helemaal verziekt is en dat de groep het gedrag van Souness meer dan beu is, maar dat ze de ballen niet hebben om voor hun mening uit te komen.
"Vorig jaar finishten we heel slecht en naar het einde toe lachte ik hem gewoon uit.  Ik voorspel een hoop miserie en verdriet voor de spelers, de fans en de voorzitter zolang Souness aan het sportieve roer staat bij Newcastle".

foto's BBCi

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties