Ruil Figo-Davids in de maak

Kristof Blomme
| 0 reacties
Ruil Figo-Davids in de maak
Foto: © SC

Ruil tussen Figo en Davids is nagenoeg rond

Volgens Spaanse en Italiaanse bronnen zou er een megaruil in de maak zijn. Figo zou naar Inter Milaan verkassen terwijl Davids op zijn beurt naar Real Madrid zou vertrekken.

Beide spelers zijn op een zijspoor geraakt bij hun club. Davids heeft al langer problemen met trainer Mancini. Figo kon de laatste maanden van het seizoen ook niet meer rekenen op een basisplaats. Heel wat ploegen toonden al interesse in beide spelers. 

Figo is 32 jaar en speelde in z'n carrière voor Sporting Lissabon, Barcelona en nu dus Real Madrid. Bij de Koninklijke kon hij heel lang rekenen op een basisplaats. Vorig seizoen was dit minder en minder het geval waardoor de speler zelf al aangaf Madrid te willen verlaten. Onder andere Newcastle was al fel geïnteresseerd in de Portugees.

Davids ,die nog onder contract ligt tot 2007, speelde al voor Ajax, Milan, Juventus, Barcelona en nu Inter. Hij werd vooral gelinkt aan ploegen in z'n thuisland: AZ en Ajax

Technisch directeur van Inter, Marco Branca, onderhandelde gisteren in Madrid nog over de ruil van de twee monumenten.  De Italiaanse kranten verwachtten dat de onderhandelingen rond de ruilactie dit weekend afgewerkt zullen worden.

Auteurs: Kristof & Harald
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties