Neftchi Baku tegenstander Anderlecht

K M

RSC Anderlecht zal het in de tweede voorronde van de Champions League moeten opnemen tegen de kampioen van Azerbeidjan, Neftchi Baku. Nadat Baku vorige week de heenwedstrijd met 2-0 had gewonnen, won het nu ook de terugwedstrijd in Ijsland met 2-1.

Op het terrein van FH Hafnarfjordur kwamen de bezoekers op voorsprong via Agil Mammedov in de 51ste minuut. Exact na een uur spelen kwamen de Ijslanders langszij dankzij Allan Borgvardt. De overwinning was toch voor Baku nadat Nadir Nabiyev er in de 80ste minuut 2-1 van maakte.

Anderlecht heeft nu een week tijd om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over zijn tegenstander. Ook Voetbalkrant.com gaat op zoek naar informatie over de kampioen van Azerbeidjan en maandag kan u daaromtrent een special verwachten.