Opnieuw een ontslag bij Willebroek Meerhof

Opnieuw een ontslag bij Willebroek Meerhof
Foto: © SC

Slechts een week nadat trainer Yves van Borm aan de deur gezet heeft, valt er een tweede ontslag bij Willebroek Meerhoef. Keepertrainer Jean-Paul Nuyten werd na twee jaar bedankt voor zijn diensten.
 
Over een opvolger wordt nog niet gesproken. Wellicht zal het team dan ook de komende weken geleid worden door De Backer en Coeck.  Vorige zaterdag boekte Willebroek Meerhof overigens zijn eerste overwinning. Het versloeg Torhout op eigen veld met 2-4 cijfers. 

Bertrand Crasson, al vaak genoemd als de mogelijke opvolger van ex-trainer Yves Van Borm zal niet de nieuwe trainer worden.  De club sprak dit tegen na de zege tegen Torhout “We hebben tal van kandidaten die gesolliciteerd hebben, maar Crasson is daar niet bij. Misschien heeft men dat gelinkt aan zijn vriendschapsbanden met Gilles De Bilde, die weer beginnen trainen is. We zoeken heel rustig naar een opvolger. Als we winnen tegen Cappellen is het zelfs niet onmogelijk dat we nog even doorgaan met onze huidige staf onder leiding van Jean-Pierre De Backer."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties