Toekomst sportdirecteur Portsmouth onduidelijk

Ruben Verhaeghe
| 0 reacties
Toekomst sportdirecteur Portsmouth onduidelijk
Foto: © SC

Portsmouth ontkende eerdere berichten waarin stond dat sportdirecteur Velimir Zajec de club moest verlaten. De ploeg uit de Premier League zwakte die stelling ondertussen af en gaf toe dat de toekomst van Zajec bij Portsmouth momenteel niet duidelijk is.

Peter Storrie verklaarde eerder deze week dat de 49-jarige Kroaat naar Griekenland teruggekeerd is om "persoonlijke problemen" op te lossen. "We geven hem tijd om na te denken over bepaalde dingen en zullen zijn mening respecteren. Hij heeft zijn werk goed gedaan en we kijken uit naar zijn terugkeer", aldus Storrie in een interview met The News.

De aanstelling van de voormalige sterke man van Panathinaikos had heel wat voeten in de aarde en zorgde voor heel wat ophef in Fratton Park. Zijn oorspronkelijke opdracht bestond erin spelers te scouten en de infrastructuur van Portsmouth te verbeteren. Niet lang na de komst van Zajec diende toenmalig sportdirecteur Harry Redknapp zijn ontslag in omdat hij niet optimaal kon samenwerken met Zajec.

Het bestuur stelde de Kroaat toen als sportdirecteur aan, een functie waar hij zich niet honderd procent goed bij voelde. De Israëlische middenvelder Eyal Berkovic stelde dat Zajec zijn reden was om de club te verlaten.

Velimir Zajec zou gefrustreerd zijn omdat hij, in zijn opdracht om spelers te scouten en een goede jeugdopleiding uit de grond te stampen, niet voldoende financiële steun kreeg van manager Mandaric.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties