Luxemburgo bekritiseert Reals World Tour

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Luxemburgo bekritiseert Reals World Tour
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid-coach Wanderley Luxemburgo heeft zijn clubbestuur laten weten dat hij niet tevreden is over hoe de World Tour van de club afgelopen zomer is georganiseerd. "Real is voetbalbusiness en zulke rondreis in noodzakelijk en belangrijk, maar het belangrijkste is hoe je het zaakje organiseert", aldus de Braziliaan.

Real reisde in de zomer naar de Verenigde Staten, Japan, China en Thailand om er wedstrijden te spelen tegen plaatselijke topploegen. De club verdiende daar ongeveer 25 miljoen dollar aan. Luxemburgo zegt: "Je kan van het ene land naar het andere vliegen, maar op de duur zit je meer op het vliegtuig dan dat je traint."

Maar Luxemburgo liet wel weten dat zijn team klaar is om voor het eerst in drie jaar Real nog eens een prijs te schenken. Bovendien vindt hij ook dat de ploeg sterk genoeg is om de Champions League en in eigen land de Copa del Rey te winnen. Real is momenteel derde in de Primera Division op twee punten van de verrassende leider Getafe. Het verloor wel zijn duel vorige zaterdag op eigen veld met 1-2 van Valencia.  [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties