Bolton rukt op naar plaats drie

Kristof Blomme
| 0 reacties
Bolton rukt op naar plaats drie
Foto: © SC

Bolton heeft de topper tegen Tottenham gewonnen met 1-0. Kevin Nolan zorgde voor de enige goal na een halfuur. Bolton is nu derde op acht punten van leider Chelsea. Tottenham staat drie punten achter Bolton op plaats zes.

In het begin van de partij werd het meeste gevaar gecreëerd door enkele hoge ballen voor het bezoekende doel. Robinson had het moeilijk om de ballen in te schatten met de harde wind. Na een halfuur spelen kwam Bolton op voorsprong. Na een actie van Diouf en Davies kwam de bal voor de voeten van kapitein Nolan. Die vlamde de bal keihard voorbij de Engelse nationale doelman. Vijf minuten voor de pauze was opnieuw Nolan gevaarlijk. De middenvelder, die gevolgd werd door bondscoach Eriksson, plaatste de bal op de paal. 

Na de pauze kwam Borgetti op het veld. Hij dwong Robinson meteen tot een uitstekende save. Voor de bezoekers kon Lee oprukken, maar zijn schot ging voorlangs. Mido kreeg de kans om de ploeg van Martin Jol langszij te brengen. Van dichtbij trof de Egyptenaar het doelkader. In blessuretijd ging een voorzet van Stalteri ei zo na nog in doel. Goalie Jaaskelainen had echter het geluk aan zijn zijde en de bal spatte uiteen op de lat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties