Brussels dient geen klacht in

Brussels dient geen klacht in
Foto: © SC

Net als vorige week tegen Standard was er na afloop onenigheid over een scheidsrechterlijke beslissing. Scheidsrechter Geldhof had niet gezien dat Fellahi net voor de rust met de hand de bal voor de lijn tegenhield en zo een gemaakt doelpunt verijdelde. Op die manier zou Brussels een strafschop gekregen hebben en zo op voorsprong gekomen zijn.
 
Een doorn in het oog van Brussels, dat in tegenstelling tot Standard hiervoor geen klacht zal indienen. “Onbegrijpelijk dat de scheidsrechter zoiets niet ziet”, aldus Richard Culek die de bal naar doel kopte. “Het zicht van de ref kan belemmerd geweest zijn, maar dat de grensrechter niet komt zeggen dat de paal in zijn gezichtsveld stond. Moeskroen kan echter gerust zijn. Brussels zal geen klacht indienen om de wedstrijd daarvoor te laten herspelen. Zulke fases gebeuren nu eenmaal.”
 
Fellahi reageerde diplomatisch: “Bij die hoekschop stond ik aan de paal, zag de bal komen en heb met mijn lichaam de beweging gemaakt. Het was zeker niet de bedoeling om de bal met de hand te spelen.” Fellahi scoorde overigens voor Moeskroen de gelijkmaker. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties