Juventus wil Ajax leeghalen

Ronny anthonis
| 0 reacties
Juventus wil Ajax leeghalen
Foto: © SC

Juventus zou graag drie Ajax-spelers naar Turijn halen. Nadat het vorig seizoen Zlatan Ibrahimovic ging halen bij de Amsterdammers, wil het nu ook Maxwell, Hatem Trabelsi en Nigel de Jong weghalen. Duur zullen de jongens alvast niet zijn, de drie heren zijn bij Ajax na huidig seizoen einde contract.

Dat Juve interesse had in Maxwell is nooit een geheim geweest, maar een transfer zat er tot dusver nog niet in. Trabelsi zou de vervanger van Jonathan Zebina moeten worden. Na een reeks bizarre blessures en extravagante looneisen valt hij niet meer in de gratie van La Vecchia Signora. Trabelsi bekomt in januari ook het Europese burgerschap.

Nederlander Nigel De Jong valt ook in de smaak van Juventus. De middenvelder zou ook al aangegeven hebben dat hij een verhuis naar Turijn wel ziet zitten. Enige nadeel zou de komst van Cristiano Zanetti kunnen zijn. De Italiaan, wiens contract bij Inter ook zal aflopen, kan het goed vinden met Juve-coach Capello. De twee kennen elkaar uit hun tijd bij Roma. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties