'Van Nistelrooy is een hoerenjong'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Van Nistelrooy is een hoerenjong'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is geweten dat het er in Engeland stevig aan toe gaat en dat er geregeld hier en daar wel eens een scheldtirade over de lippen vloeit. Patrick Vieira vindt nu, een half jaar na zijn vertrek uit de Premier League, zijn tijd gekomen om z’n gal over Ruud van Nistelrooy te spuien. In zijn autobiografisch boek noemt hij de Nederlander een ‘son of a bitch’.
 
News of the World kreeg een voorpublicatie van Vieira’s boek en liet al enkele rake uitspraken naar de buitenwereld sijpelen. “Van Nistelrooy is geen aardige jongen. Hij is een klootzak. Hij speelt vals, is een lafbek en ik kan hem niet uitstaan”, verklaart de Fransman in zijn boek.
 
Volgens Vieira probeert Van the Man zijn tegenstanders een kaart aan te naaien terwijl hij zelf zonder te verpinken klappen durft uit te delen. “Paul Scholes deelt ook graag een tik uit, maar hij kan incasseren”, maakt hij de vergelijking met de ploegmaat van Van Nistelrooy.
 
Ruud Van Nistelrooy is niet opgetogen met de uitlatingen van de gewezen Arsenal-speler en overweegt gerechtelijke stappen te nemen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties