Dinamo wil van zijn Portugezen af

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Dinamo wil van zijn Portugezen af
Foto: © SC

Yuriy Syomin, de nieuwe trainer van de Russische topklasser Dinamo Moskou, heeft laten weten dat een deel van de Portugees sprekende spelers de club mogen verlaten.

Dinamo Moskou lokte tal van spelers uit de Portugese competitie weg met miljoenen euro's. Maar het afgelopen seizoen eindigde in een teleurstelling voor de Moskovieten en veel nieuwe aankopen hebben al meermaals verklaard te willen vertrekken. 

Als het van Syomin afhangt, mogen ze nu dus vertrekken, althans voor een deel van hen. Hij denkt de verdedigers Nuno Frechaut, Jorge Ribeiro en Tiago da Silva niet meer nodig te hebben volgend seizoen. Ook ex-Portoster Maniche mag de club verlaten. De middenvelder was met een transfersom van zestien miljoen euro de duurste speler ooit in de Russische competitie. In de Portugese pers hengelt hij voortdurend naar een transfer naar Atlético Madrid.

Middenvelder Costinha en de aanvallers Derlei en Danny zouden de club wel trouw blijven. Volgens Syomin hebben zij zich goed aangepast aan de Russische competitie en zetten ze zich maximaal in. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties