Wichniarek wil weg om WK te redden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wichniarek wil weg om WK te redden
Foto: © SC

De Poolse spits Artur Wichniarek wil vertrekken bij Hertha Berlijn om zijn WK-selectie te redden. De Poolse spits wil zich bij een andere club in de kijker spelen. Wichniarek kwam in 2003 toe in de Duitse hoofdstad. Hertha was enorm gecharmeerd door de vijftig doelpunten die hij in de voorafgaande drie seizoenen had gemaakt voor Arminia Bielefeld.

In het Olympiastadion waar straks de WK-finale wordt gespeeld, kon de 28-jarige spits zijn reputatie niet waarmaken. In 44 wedstrijden kon hij maar vier keer scoren. Dit seizoen kwam hij nog maar drie keer in actie voor de ex-club van Bart Goor.

Op de clubwebsite zegt Wichniarek dat het een moeilijke situatie is voor hem. Hij had net als de club zelf hoge verwachtingen van zijn verblijf bij Hertha. Hij vindt het dan ook spijtig dat die niet ingelost zijn. Hij wil nu een club vinden waar hij zijn kwaliteiten kan tonen om zo weer in aanmerking te komen voor een selectie voor Poolse nationale ploeg. Wichniarek speelde tot dus ver al zestien keer voor zijn land, vier keer kon hij scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties