Arsenal vreest vertrek Henry

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Arsenal vreest vertrek Henry
Foto: © SC

In een interview met de Engelse krant The Daily Star vreest Arsenal-voorzitter Peter Hill-Wood dat zijn Franse sterspeler Thierry Henry de club zal verlaten. "In mijn achterhoofd zit de angst dat Henry zal vertrekken", aldus de Arsenal-preses.

De afgelopen maanden werd Henry nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona. Joan Laporta, de voorzitter van de Catalaanse topclub, sprak al verschillende keren zijn bewondering uit voor de Franse spits. In Spanje zou Henry een superduo moeten gaan vormen met de Braziliaan Ronaldinho.

Hill-Wood hoopt echter dat Henry in Londen zal blijven. "Het zou een gigantische aderlating zijn mocht Henry Arsenal verlaten. Hij weet dat we over een nieuw contract willen praten. Het laatste wat Arsenal kan gebruiken, is dat een speler van het kaliber Henry de club de rug toekeert. Ik ben realistisch genoeg om te weten dat als Henry wil vertrekken, hij ook daadwerkelijk zal vertrekken en dat we daar niets kunnen aan doen. Ik hoop dat Henry, als hij straks een beslissing neemt, eens nadenkt wat onze manager Arsène Wenger allemaal voor hem gedaan heeft. Hij was niets toen hij hier bij Arsenal aankwam, en nu is hij een absolute ster", aldus Arsenal-voorzitter Peter Hill-Wood.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties