Hoort STVV volgende keer 'Vogeltjesdans' in Genk?

Philippe Crols
| 0 reacties
Hoort STVV volgende keer 'Vogeltjesdans' in Genk?
Foto: © SC

Dat Sint Truiden er vorige maand in slaagde om provinciegenoot Racing Genk uit de beker te wippen is ondertussen al wel bekend. Wat er daarna gebeurde wisten tot nu toe enkel de aanwezigen. 

Het Belang van Limburg kreeg namelijk een e-mail toegestuurd met daarop de supporters van Sint Truiden die er de nodige lol in hadden toen na afloop van de bekerwedstrijd het 'Smurfenlied' werd opgelegd. Belangrijk om te weten is dat de Genkenaren veelal naar de blauwe tekenfilmfiguurtjes worden genoemd door de mensen van Staaien. Racing Genk interesseert het allemaal niet zo. Bij persverantwoordelijke Erik Gerits klinkt het als volgt: 'Als de zege van STVV verdiend was dan is dat zo. Als zij dat dan zo willen vieren maakt dat ons weinig uit. Onze supporters werden misschien wel een beetje opgejut, maar soit. Wij zouden het in ieder geval anders aanpakken. Of moeten we bij het volgende bezoek van STVV misschien de 'Vogeltjesdans' opleggen?'

De stadion-omroepers doen de laatste maanden steeds vaker van zich spreken. In Zulte Waregem draaide de omroeper al eens 'Een welgemeende fuck you' en bovendien vond hij Cindy Martens beter klinken dan Sandy Martens. Ook in Cercle Brugge liet de plaatselijke omroeper zich al eens opmerken door zijn persoonlijke bemerkingen na het doelpunt van Bosko Balaban publiekelijk bekend te maken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties