AZ foefelt voor transferprijs Landzaat

Mathias Dumarey
| 0 reacties
AZ foefelt voor transferprijs Landzaat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf liegt AZ Alkmaar over het aanbod aan de IJslander Joey Gudjonsson om de transferprijs van Denny Landzaat hoog te houden. AZ zegt dat Gudjonsson hun aanbod in beraad heeft gehouden, maar volgens de krant zit daar meer achter.

Landzaat heeft bij AZ nog een contract voor één seizoen en hij is niet van plan dat te verlengen. De kans dat hij bij de Alkmaarders komende zomer zal vertrekken is dan ook heel reëel. De transfersom die de club van Stein Huysegems zal ontvangen zal minder hoog zijn als de buitenwereld weet dat de club al een vervanger achter de hand heeft. Landzaat staat op het verlanglijstje van verschillende Europese (top)clubs en wil erg graag aan een buitenlands avontuur beginnen.

Volgens de zaakwaarnemer van Joey Gudjonsson is wat AZ zegt correct. Hij zegt dat Gudjonsson komende zomer transfervrij is en dat het aanbod van AZ goed genoeg was om contact te houden, maar op dit moment wil hij alle opties open houden. Maar hij voegt er ook aan toe dat de ambities van AZ hem erg aanspreken en het feit dat hij ook het Nederlands vloeiend spreekt, wijst er toch op dat de kans groot is dat AZ zijn volgende club wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties