Brys is er volledig klaar voor

Rita De Meyer
| 0 reacties
Brys is er volledig klaar voor
Foto: © SC

Marc Brys is opnieuw begonnen aan een nieuwe uitdaging. Germinal Beerschot is verleden tijd voor de nieuwe trainer van SK Deinze. De ex-trainer van de ‘ratten’ werkt momenteel aan de redding van Deinze. Brys heeft dit seizoen maar één taak: Deinze redden van degradatie naar derde klasse.

Momenteel staat de Oost-Vlaamse club op de laatste plaats in het klassement en binnen twee weken staat de verplaatsing naar de nummer 16, Antwerp, op het programma. Voor Brys natuurlijk een club die hij zeker nog zal kennen van de derby’s tegen Germinal Beerschot.

“Momenteel klaag ik niet bij mijn nieuwe club. Het klikte meteen met de mensen hier”, aldus Brys. Enkele spelers zijn geen onbekende voor de nieuwe trainer. Met Yves Feys en ook Grozdanic van Antwerp en Kubilskis van Beerschot kent de nieuwste trainer toch al enkele spelers. Toch hoopt Brys nog versterking voor de komende maanden.

Het enige negatieve voor Brys is momenteel de afstand tussen Zandhoven-Deinze. “Ik vertrok om kwart voor vier thuis en ik kwam slechts om tien voor zes in Deinze toe wegens enkele kleine ongevalletjes onderweg”, aldus Brys. [ST]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties