Sheringham weet niet van ophouden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sheringham weet niet van ophouden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Teddy Sheringham, de 39-jarige aanvaller van West Ham United, breit er nog een jaartje extra aan. Als West Ham hem geen nieuw contract aanbiedt, gaat hij op zoek naar een andere club.

Barry Neville, de zaakwaarnemer van Teddy Sheringham, heeft ondertussen nog altijd niets van The Hammers vernomen. Met twintig doelpunten had de veteraan nochtans een belangrijk aandeel in de promotie van de Londense club naar de Premier League. Neville zegt dat de bal in het kamp van West Ham ligt. De Blackburn Rovers en zijn ex-club Tottenham Hotspur zouden naar verluidt interesse hebben in de speler.

Sheringham stond al twee keer eerder onder contract bij Tottenham. Zijn grootste successen vierde de aanvaller echter in de vier seizoenen die hij bij Manchester United doorbracht. Het hoogtepunt was ongetwijfeld het winnen van de Champions League in 1999 ten koste van Bayern München na een bloedstollende slotfase waarin hij zelf de gelijkmaker voor zijn rekening nam. Toen zorgde de Noor Ole Gunnar Solskjær voor de winnende treffer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties