Gaf Mourinho Puyol een oorveeg?

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Gaf Mourinho Puyol een oorveeg?
Foto: © SC

Volgens de Zweedse sportkrant Sportbladet deelde José Mourinho kort voor de aftrap van Barcelona - Chelsea een oorveeg uit aan Barca-kapitein Carlos Puyol. Volgens de krant zou ZTV, een Zweeds TV-kanaal dat de Champions League-uitzendingen voor zijn rekening neemt, hiervan na de wedstrijd beelden hebben getoond. Dit incident werd bewust niet vermeld in de Spaanse media om de spanningen tussen Barcelona en Mourinho niet nog verder op te drijven, aldus Sportbladet.

Op de website van Sportbladet staan foto's die suggereren dat de Chelsea-coach in de catacomben een tik verkocht aan Carlos Puyol. Deze foto's komen van het Zweedse TV-kanaal ZTV, dat het incident na de wedstrijd getoond zou hebben. Sportbladet twijfelt er ook sterk aan dat het gebaar van Mourinho vriendschappelijk bedoeld was.

In een mail aan Sportbladet zou de Spaanse sportkrant Diario Sport uitgelegd hebben dat het bewust geen melding van dit incident gemaakt heeft om de commotie omtrent Barcelona en Mourinho niet nog verder op de spits te drijven. Ook de overige Spaanse sportpers schreef niet over het vermeende incident. Mourinho, die in het verleden nog hulptrainer was bij Barcelona, ligt de laatste tijd zwaar onder vuur in de Catalaanse hoofdstad vanwege zijn kritiek en uitlatingen ten opzichte van de Spaanse kampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties