Het gaat niet zo goed met Mirsad Beslija

Philippe Crols
| 0 reacties
Het gaat niet zo goed met Mirsad Beslija
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mirsad Beslija, de snelle Bosnische flankspeler die tijdens de winterstop Racing Genk verliet voor het Schotse Hearts, beleeft op dit moment niet de meest gelukkige momenten uit zijn voetbalcarrière. De snelle man kwam amper aan spelen toe bij zijn nieuwe werkgever en dat zit hem hoog. 

Bij de Schotse club was men zelfs van plan om de Bosniër uit te lenen aan een club uit Engeland. Geen Premier League-team weliswaar, maar wel een team uit de Engelse tweede klasse. Beslija uitlenen aan een Litouwse club, dat is het vaderland van de steenrijke eigenaar van Hearts, behoorde ook tot de mogelijkheden. De manager van de ex-Genk-speler, Stapleton, heeft dat echter uit het hoofd van de Schotse bestuurslui kunnen praten. Hij begrijpt niet waarom zijn speler niet aan spelen toekomt. 'Mirsad is de duurste transfer ooit in de geschiedenis van Hearts. Toen hij naar hier kwam was hij er echt van overtuigd dat hij zou spelen', aldus Stapleton. 

Stapleton heeft volgende week een ontmoeting met de mensen van Hearts op het programma staan. Hij wil dat de situatie wordt uitgeklaard. 'Er moet duidelijkheid komen. Er wacht nog een heel nieuw seizoen en als hij daar geen rol in mag spelen, dan moet hij maar vertrekken.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties