Vier nieuwe internationals voor Houthalen-Genk

Eddy Leysen
| 0 reacties
Vier nieuwe internationals voor Houthalen-Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Houthalen-Genk raakt stilaan rond met de bouw van de nieuwe ploeg voor het nakende seizoen. De Limburgse fusieclub strikte maar liefst vier internationals. Zij moeten mee het vertrek van kleppers al Idlaasri en Hulshorst opvangen.

De laatste topper die de club van trainer Franco Canale kon binnenhalen was Jamal El Ghanouti (foto). Deze aanvaller komt over van het Nederlandse ZVV Hilversum, waar hij vorig seizoen goed was voor 28 doelpunten. El Ghanouti is ook Nederlands international. Van het Malabata, eveneens in Nederland, komt flankspeler Najib Elalouchi over naar FPHG. Ook hij is lid van het Nederlandse Futsalteam. 

Maar Houthalen-Genk slaagde er ook in om twee Belgische internationals te strikken. Zo maakt verdediger Mustafa Aabbassi de overstap van GDL Châtelet, terwijl aanvaller Bilal El Hafid Arenberg-Enghien verlaat. 

Naast deze internationals deed Houthalen nog twee inkomende transfers. Bij ZVK Wezel, dat promoveert naar de hoogste afdeling, werd doelman Gert Lemmens weggeplukt. Flankspeler Hafid Moutoud speelde vorig seizoen nog bij Gilly. 

Zes spelers verlaten de club. De grootste namen zijn Appi Idlaasri en Dick Hulshorst, maar na veertien jaar dienst bij de club verlaat ook Fabio Di Pasquale de Limburgse topclub. Moesie Rebel, Christiaan Donday en Dave Fermont zoeken eveneens andere oorden op.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties