Oliveira bezorgt Betis kopzorgen

Dave Sentobin
| 0 reacties
Oliveira bezorgt Betis kopzorgen
Foto: © SC

Ricardo Oliveira bezorgt Betis Sevilla serieuze kopzorgen. De Braziliaanse spits was vorig seizoen niet gelukkig bij de verdiblancos en vertrok op huurbasis naar het Braziliaanse Sao Paulo. Dat contract liep onlangs af en Real Betis verwachtte de Braziliaan dan ook zaterdag terug in Sevilla. Sao Paulo hoopt echter nog een oplossing te vinden om de speler langer aan zich te binden. Morgen speelt de ploeg immers de belangrijke terugwedstrijd van de Copa Libertadores.
 
Bij zijn vertrek had Oliveira al gezegd dat hij tot de finale van de Copa Libertadores bij de Braziliaanse club bleef. Roberto Assis, Oliveira’s zaakvoerder en broer van Ronaldinho, probeert met beide clubs alsnog een akkoord te bereiken. Oliveira wil absoluut de return van de finale spelen en Betis-trainer Irureta heeft al gezegd enkel een gemotiveerde Oliveira te kunnen gebruiken. De Braziliaanse club stelde al voor om een nieuw huurcontract op te stellen voor drie maanden en na enkele dagen het te ontbinden. Betis ziet dat echter niet zitten omdat de Andalusische club voor sancties van de Fifa vreest.
 
Woensdagavond speelt Sao Paulo de terugwedstrijd van de finale tegen de landgenoten van Internacional. Die wonnen de heenwedstrijd met 1-2 na twee doelpunten van Sobis. Internacional won nog nooit de Latijns-Amerikaanse equivalent van de Champions League. Sao Paulo daarentegen is huidig titelverdediger en won de beker al in 1992 en 1993. [AN]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties