Tristán wil Deportivo verlaten

Dave Sentobin
| 0 reacties
Tristán wil Deportivo verlaten
Foto: © SC

Diego Tristán wil zijn contract bij Deportivo La Coruña ontbinden. De Spaanse spits heeft nog een verbintenis voor twee jaar bij de Galicische club, maar hij wil andere oorden opzoeken. De speler heeft naar eigen zeggen al verschillende aanbiedingen op zak van binnen- en buitenlandse clubs. Tristán zelf wil liever in de Primera División actief blijven dan naar het buitenland te verhuizen. De clubs willen de 30-jarige aanvaller echter enkel als vrije speler aantrekken.
 
De ex-international zou al gesproken hebben met Betis, Mallorca, Nástic en Recreativo. Tristán is zwaar ontgoocheld in zijn trainer Caparrós die openlijk verklaarde niet meer op de aanvaller te rekenen. De speler trainde tijdens de voorbereiding zelfs lange tijd niet mee met de rest van de groep. Tristán hoopt dat de club na zes mooie seizoenen iets wil terug doen voor hem en zijn contract wil ontbinden zodat hij een nieuwe club kan vinden.
 
Tristán debuteerde in de Primera División met Real Mallorca in 1999. Hij maakte dat seizoen twaalf doelpunten. Een jaar later trok de spits naar La Coruña waar hij de eerste twee seizoenen respectievelijk 19 en 21 goals maakte. De spits uit Sevilla maakte ondertussen al 90 doelpunten in de Spaanse hoogste afdeling.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties