Sunderland zoekt manager, de voorzitter gaf het op

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sunderland zoekt manager, de voorzitter gaf het op
Foto: © SC

Sunderland-voorzitter Niall Quinn wil dan toch zo snel mogelijk een nieuwe manager aanwerven voor de club. Quinn had zich bij aanvang van het seizoen verrassend genoeg zelf aangesteld als manager, maar nu al blijkt dat een totaal verkeerde zet te zijn geweest.

Sunderland degradeerde vorig seizoen uit de Premier League en nam een valse start in The Championship (tweede klasse). Het verloor zijn eerste vier duels allemaal. Gisterenavond verloor Sunderland in de League Cup van Bury met 2-0. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen want Bury is de puntenloze hekkensluiter in de League Two, de Engelse vierde klasse.

Quinn liet weten dat hij de taak van manager op zich wilde nemen omdat de club niemand vond met de geschikte kwaliteiten. Nu zou de club toch al een manager op het spoor zijn, maar Quinn weigert op de website van de club te noemen om wie het gaat omdat de deal nog niet gesloten is.

Maandag ontvangen The Black Cats een andere degradant uit de Premier League, West Bromwich Albion, en dan wil Quinn al de nieuwe manager aan het roer hebben. Quinn wil nu zelf zo snel mogelijk zich volledig kunnen concentreren op zijn job als voorzitter van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties