Molina vindt onderdak bij promovendus Levante

Dave Sentobin
| 0 reacties
Molina vindt onderdak bij promovendus Levante
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Francisco Molina komt de kern van Levante versterken. De 36-jarige doelman onderging vanmorgen de medische tests en werd vanmiddag officieel voorgesteld aan de pers. Hij moet de strijd aangaan met Cavallero en Aizpurua om een basisplaats. De promovendus was al langer op zoek naar een nieuwe doelman. Tot voor kort dacht de clubleiding nog een profcontract aan een jeugdkeeper te geven, maar Molina kreeg in laatste instantie de voorkeur.
 
Veteraan Molina speelde meer dan 340 partijen in de Primera División. Hij verdedigde de laatste zes seizoenen het doel van Deportivo La Coruña. Eerder speelde hij ook voor Atlético Madrid en Albacete. In het seizoen 1995-1996 behaalde Molina met Atlético de Spaanse titel en beker. Hij was bovendien dat jaar de minst gepasseerde doelman.
 
Molina verzamelde negen caps voor de Spaanse nationale ploeg. Zijn debuut was een vriendschappelijke wedstrijd tegen Noorwegen op 24 april 1996. Eigenaardig genoeg stond hij niet in doel. Aangezien er geen wisselspelers meer waren en er iemand op het veld geblesseerd raakte, maakte Molina zijn debuut als veldspeler.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties