Interview Jonathan Pauwels lichtpunt bij Verbroedering Meldert

Gentil Dossche
| 0 reacties
Jonathan Pauwels lichtpunt bij Verbroedering Meldert
Foto: © SC

Jonathan Pauwels viel uitstekend in bij Verbroedering Meldert. Hij werd door Alain Merckx naast Van Den Bossche geposteerd en liet zich niet op één slechte pass betrappen. Samen met Arijs slaagde hij erin om weer schwung in de ploeg te brengen. Ei zo na lukte hij twee treffers.
 
Jammer dat je knappe prestatie geen puntengewin opleverde.
Jonathan Pauwels: Zeer spijtig is dat. Vooraf was geweten dat dit een moeilijke match zou worden. En vooral een belangrijke. Een nederlaag stond met niets meer gelijk dan een stap achteruit. Doodjammer dat het die richting uitging. We moeten ons superdringend hervatten.
 
De eerste helft was werkelijk ondermaats.
Jonathan Pauwels: Rond dat gegeven kunnen we inderdaad moeilijk uit. Doch dat gold ook voor Ukkel. Ons probleem is echter genoegzaam gekend: ons middenveld is onthoofd door het hoge aantal gekwetsten en dan kan het logisch genoemd worden dat onze middenvelders niet in het stuk voorkwamen.
 
Je lukt dan de aansluitingstreffer en mits wat geluk behoort een puntendeling tot de mogelijkheden.
Jonathan Pauwels: Zoals dat doelpunt scoor ik er elk jaar wel verscheidene, hoor. Nadien had ik dan de gelijkmaker aan de voet. Stel dat die er kwam, dan hadden we nog iets gered.
 
Komend weekend moeten jullie niet voetballen. Hoe gelegen komt die week rust?
Jonathan Pauwels: Dat is moeilijk uit te maken. Misschien geeft die week ons wat uitstel om de kopjes opnieuw allemaal in dezelfde richting te krijgen. Want de eerste zege boeken wordt almaar meer een must.
 
Bij aanvang van het seizoen werd hier over een top-vijf-plaats gesproken. Die vijfde plaats is heel ver weg.
Jonathan Pauwels: Dat klopt wel, maar in voetbal is alles mogelijk. Het volstaat te kijken naar wat Meldert vorig seizoen bewerkstelligde. Ook toen verliep de eerste periode rampzalig, maar vanaf die 11-de speeldag vlotte het dan plots wel. Ik weet zeker als die eerste overwinning een feit zal zijn, we het goede elan te pakken zullen hebben en de ploeg vertrokken zal zijn.
 
Hoe verloopt jouw seizoen?
Jonathan Pauwels: Wegens een spierscheur in de hamstrings was ik drie weken out. Tegen Temse maakte ik met de reserven mijn heroptreden. Ditmaal kreeg ik van de trainer een kans en mag gezegd worden dat ik goed bezig ben. Ongetwijfeld smaakt dit naar meer. Om een basisplaats af te dwingen moet je speelgelegenheid krijgen. Een invalbeurt van enkele minuten is onvoldoende om je te bewijzen. Hopelijk geeft de coach me nog een dergelijke kans en wie weet.
 
Jonathan Pauwels
Plaats: middenveld
Geboren te St. Agatha Berchem op 30 juni 1985
Woonplaats: Relegem (Asse)
Ex-clubs: Zellik Sport, Tubize en Diegem Sport
Hobby’s: uitsluitend voetbal
Favoriete ploeg: Real Madrid

Beroep: verkoop auto’s (met vader)

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties