Doelpunt Sonck baat niet, Berlijn wel door

Philippe Crols
| 0 reacties
Doelpunt Sonck baat niet, Berlijn wel door
Foto: © SC

Voor Borussia Mönchengladbach zit de DFB-Pokal anno 2006-2007 er al na de tweede ronde op. In de competitie kan het buitenshuis niet winnen en ook op verplaatsing in de beker lukt het niet. Derdeklasser Osnabrück toonde zich de betere. Hertha Berlijn heeft zich niet laten verrassen. Het won op het veld van Stuttgarter Kickers. 

Stuttgarter Kickers - Hertha Berlijn  0-2

Hertha Berlijn heeft zich geplaatst voor de volgende ronde. Het was gewaarschuwd, want Stuttgarter Kickers had in de vorige bekerronde HSV uitgeschakeld na een waar spektakelstuk. De eersteklasser kon pas in de tweede helft afstand nemen. Het deed dat wel met een man meer, want net voor rust werd Steinle bij de thuisploeg naar de kant gestuurd met een rode kaart. Op het uur maakte Okoronkwo dan de 0-1. Niet veel later moest ook de eersteklasser met een man minder verder na de uitsluiting van Cairo. Dat zou hen uiteindelijk de kwalificatie niet kosten. Integendeel, want via Basturk werd het zelfs nog 0-2. 

Offenbach - Borussia Mönchengladbach  2-1

Met Borussia Mönchengladbach is er opnieuw een eersteklasser gesneuveld in de beker. Het verliet het veld van derdeklasser Offenbach met het schaamrood op de wangen. Na een kwartier spelen zette Menga het stadion van Offenbach een eerste keer in vuur en vlam. Dat enthousiasme werd een paar minuten later alweer fel getemperd. Onze landgenoot Wesley Sonck maakte gelijk. Dat volstond echter niet om Gladbach op de rails te krijgen en het liep dus ook tegen de 2-1 aan. Op het uur bezorgde Menga met zijn tweede van de avond de derdeklasser de kwalificatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties