KVK Tienen - Sinaai Girls 4-1

Guillaume Belaey
| 0 reacties
KVK Tienen - Sinaai Girls   4-1
Foto: © SC

EERSTE HELFT  Een agressiever Tienen domineert deze 1ste helft waarbij de bezoeksters slechts sporadisch uit hun schelp komen.Uiteindelijk wordt het 1-0 dankzij Ebhodaghe,die vanuit het centrum alleen mag doorgaan op een zeer goed keepende Ellen Van Trier.

 
 
TWEEDE HELFT  Het heeft 2 min. geduurd in deze 2de helft alvorens KVK zijn 2de doelpunt scoort. Brenda Das kan Kelly Paulus bereiken die met een gekruist shot in de verste hoek de doelvrouw van Sinaai weet te kloppen. KVK rust nu even op zijn lauweren.Onder impuls van kapitein Sophie Mannaert komt Sinaai nu toch beter in de wedstrijd, maar het is opnieuw Ebhodaghe die de 3-0 op het scorebord weet te plaatsen. Een scherpe voorzet van Sinaai verrast Heidi Peeters en het wordt 3-1. Vijf min. voor het einde wordt Ebhodaghe op een corner van Philtjens vergeten in het strafschopgebied en zij bedankt de verdediging van Sinaai met een kopbaldoelpunt 4-1
 
COMMENTAAR Een aangename partij waarbij de bezoekers zich niet ingegraven hebben tegen dit sterkere KVKTienen.
 
THUISPLOEG KVKTienen
 
Namen basisspeelsters Heidi Peeters,Veronique De Ruyter (Nathalie Weyntjes) Lisbeth Onclin (Veerle Van Der Motte) Hilde Clessens, Elke Meers, Kelly Paulus, Isabelle Ebhodaghe, Catleen Coteur, Davina Philtjens, Brenda Das, Ann Huybrechts (Sarah Moens)
 
OEFENMEESTER Jean-Marie Van Goethem
 
DOELPUNTEN 27’ Isabelle Ebhodaghe (1-0)  47’ Kelly Paulus (2-0)  61’ Isabelle Ebhodaghe (3-0)
72’ Sarah Van Houdt (3-1)  86’ Isabelle Ebhodaghe (4-1)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties