NAC wil weer met Leonardo aan tafel

Mathias Dumarey
| 0 reacties
NAC wil weer met Leonardo aan tafel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

NAC Breda wil weer met Leonardo aan tafel gaan zitten. De Braziliaan wordt de laatste weken constant in verband gebracht met clubs binnen en buiten Nederland. Aan het einde van dit seizoen is hij transfervrij, tijdens de winterstop kan hij Breda verlaten voor 750.000 euro. NAC heeft nog een sprankeltje hoop dat de ex-Feyenoorder alsnog op hun aanbod zou willen ingaan.

In BN/De Stem zegt Earnie Stewart, de technisch directeur van NAC, dat zolang hun goudhaantje nog niet getekend heeft bij een andere club, ze willen proberen om hem tot een contractverlenging te bewegen. "Ik besef wel dat de kans klein is, maar zo komen we er ook achter of hij in januari al wil vertrekken of niet. We houden de vinger aan de pols om te zien welke kant het op gaat", aldus Stewart.

Naar de Nederlandse landskampioen PSV Eindhoven zal de Braziliaanse dribbelkont alvast niet verhuizen. De Eindhovenaren hadden een ultimatum gesteld dat dit weekend afliep en ze hebben geen uitsluitsel gekregen van Leonardo. Hans Coret, de zaakwaarnemer van Leonardo, weet van geen ultimatum. "Ik heb van geen ultimatum gehoord. Wel kan het zo zijn dat ze tegen een bepaalde datum duidelijkheid willen hebben. Zo niet, dan blijft de belangstelling, maar zoeken ze verder", aldus Coret.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties