Stoica mag rekenen op contractverlenging

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Stoica mag rekenen op contractverlenging
Foto: © SC

De Roemeen Alin Stoica schitterde zaterdagavond op Het Kiel nog eens als vanouds zoals alleen hij dat kan op de Belgische velden. Hij profiteert mee van de hausse die AA Gent momenteel meemaakt. Gent-voorzitter Ivan De Witte vond zijn prestatie van pure klasse getuigen en bijgevolg staat voor de preses niets nog een contractverlenging in de weg.

In Het Laatste Nieuws looft De Witte de ijver die Stoica aan de dag legt. "Stoica is altijd aanspeelbaar en creatief, klasse! Zoals ik Stoica tegen Germinal Beerschot zag dirigeren, staat niets nog een contractverlenging in de weg. Zijn prestatiegericht contract wordt eerstdaags aangepast en de optie voor volgend seizoen lichten wij met plezier", aldus de Gent-voorzitter die zijn team steeds meer als een outsider voor de titel mag gaan zien.

Stoica zelf blijft rustig onder de lofbetuigingen van zijn voorzitter. "Ik de dirigent van Gent? Ik gun de appreciatie aan anderen. Die kunnen me beter beoordelen of veroordelen. Iedereen had me al afgeschreven. Hoe kan ik dan nog verrassen? Ik ben al te vaak op mijn hart getrapt om nu zomaar mijn gram van de daken te schreeuwen. Ik heb daar ook geen behoefte aan. Mijn hoofd laat ik niet meer gek maken. Ik wil weer genieten en waardering voelen. Ik begin het spelletje te begrijpen, maar heb nog een lange weg te gaan", aldus de Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties