Bosvelt mist Lens door ontsteking hartzakje

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bosvelt mist Lens door ontsteking hartzakje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heerenveen-coach Gert-Jan Verbeek zal komende donderdag geen beroep kunnen doen op ervaren rot Paul Bosvelt. De 36-jarige ex-international heeft last van een onsteking aan zijn hartzakje en daardoor moest hij afgelopen weekend ook al het competitieduel tegen Roda JC aan zich laten voorbijgaan.

Tegen de Nederlandse krant Algemeen Dagblad liet Bosvelt verstaan dat het wel angstwekkend klinkt. "Ik was echt wel verrast, zeker omdat ik bij inspanningen totaal geen last had. Ik had zelf eerst het gevoel dat het een soort spierpijn was als gevolg van de kou. Maar doordat de pijn niet minder werd, wilde ik op een gegeven moment wel eens weten wat er aan de hand was", aldus de ex-speler van onder andere Manchester City en Feyenoord Rotterdam.

Voor Verbeek betekent het verlies van Bosvelt wel een aderlating want de wedstrijd tegen Lens is de laatste strohalm voor de Friezen om zich alsnog te kwalificeren voor de derde ronde van de Uefabeker. Alleen bij een ruime overwinning kan het zijn dat Heerenveen mag doorbekeren na de winter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties