Coelho: 'Wees gerust, ik ben meteen inzetbaar'

Philippe Crols
| 0 reacties
Coelho: 'Wees gerust, ik ben meteen inzetbaar'
Foto: © SC

Racing Genk heeft sinds vorige week Jaja Coelho op de loonlijst staan. Volgens velen een transfer waar enige risico's aan verbonden zijn aangezien de Braziliaan niet te veel wedstrijden speelde het afgelopen jaar. De spits zelf stelt iedereen echter gerust. 

"Ik ben meteen inzetbaar en zal dat tonen ook", verzekerde Coelho in Het Belang van Limburg. Echt onlogisch is dat niet, want de Braziliaan mag dan wel weinig gespeeld hebben, trainen deed hij natuurlijk wel. "Ik ben nauwelijks geblesseerd geweest", vertelde de nieuwe aanwinst van Genk nog. HBvL wilde ook weten of het feit dat Genk eerste staat van belang is geweest bij het maken van zijn keuze. "Neen", was het antwoord. "Genk is een topclub en ik wist meteen genoeg. Ik wilde ook terug naar een warme club."

Enkele mensen hadden ook vragen bij de integratie van Coelho. Hij zou zich namelijk moeilijk kunnen uitdrukken. Toch kan de Braziliaan zich verstaanbaar maken op het veld en in de kleedkamer. Bovendien gaat hij hij ook lessen Engels volgen. Coelho zal in Genk met het rugnummer twintig spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties