Sam en Rafa zijn geen vrienden

Yves Dekoning
| 0 reacties
Sam en Rafa zijn geen vrienden
Foto: © SC

Liverpool versloeg maandag Bolton met 3-0. Beiden zijn in strijd voor een plaatsje bij de eerste vier en een ticket voor de Champions League. In de aanloop naar de match en nadien werd deftig met modder gegooid in beide kampen.

Sam Allardyce liet voor de wedstrijd al uitschijnen dat hij niet kon opschieten met Rafael Benitez. Hij sprak zijn respect uit voor de prestaties van de Spanjaard, maar ze hebben zeker geen goede verstandhouding. Het kan de manager van Bolton ook weinig schelen, maar hij vindt wel dat Benitez meer respect moet tonen voor andere teams. 

Na het vorige duel in september (2-0 voor Bolton) haalde Benitez al zwaar uit naar Bolton. Hij vond dat de spelers van Allardyce te fysiek speelden. Hij riep dan ook om strengere scheidsrechters die harder zouden optreden bij duwen en trekken tijdens spelhervattingen. Volgens Benitez zou Bolton in Spanje bij elke spelhervatting opnieuw een fout tegen krijgen, maar laten refs in Engeland meer toe. Ook beschuldigde hij ex-Liverpudlian El Hadji Diouf ervan een duiker te zijn.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties