De States lonken ook voor Davids

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De States lonken ook voor Davids
Foto: © SC

Daags na de officiële bekendmaking van de overstap van David Beckham naar Los Angeles Galaxy in de Verenigde Staten, komt nu ook het bericht dat de Nederlander Edgar Davids interesse gewekt heeft aan de andere kant van de Atlantische Oceaan.

Steve Morrow, de voorzitter van de Texaanse club FC Dallas, heeft tegenover BBC Sports te kennen gegeven dat zijn club de verdedigende middenvelder graag zou overnemen van Tottenham Hotspur. "We zijn al enkele weken in gesprek met Davids' mensen en zijn club. En het lijkt er op dat Tottenham oren heeft naar ons voorstel", luidde het bij Morrow, ooit nog een speler van de aartsrivaal van The Spurs, Arsenal.

Mocht Davids inderdaad de overstap naar de Verenigde Staten maken, dan zal hij al de vierde Nederlander zijn die sinds de oprichting van de Major League Soccer (MLS) er zijn opwachting zal maken. Edwin Gorter was de eerste die de overstap maakte. Dave van den Bergh trok vorig jaar naar Kansas City Wizards maar tekende deze week bij New York Red Bulls die ook al Ronald Waterreus haalden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties