Landgenoot Mirallas helpt Lille aan de zege

LOSC heeft zich weten te plaatsen voor de achtste finales van de Franse beker. Lille won op zaterdagavond met 2-3 op bezoek bij tweedeklasser Strasbourg. Onze landgenoot Kevin Mirallas droeg zijn steentje bij.

Een dik kwartier voor rust sloegen de bezoekers uit Rijsel genadeloos toe. Audel bracht zijn ploeg 0-1 voor. Een minuut later zette onze landgenoot Mirallas zijn team helemaal op rozen. Hij verdubbelde de score, 0-2 en dat was ook meteen de ruststand.

Toch was de wedstrijd nog niet in de tas voor de bezoekers. Op het uur kwam de tweedeklasser terug in de wedstrijd. Gasmi scoorde en het geloof in een stunt was weer daar. Een kwartier voor tijd was dat geloof weer ver weg. Cabaye maakte er 1-3 van. Toch werd het nog spannend. Vijf minuten voor tijd scoorde Gemeiro de 2-3. Daar bleef het echter wel bij.