RKC wil zich op valreep nog versterken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
RKC wil zich op valreep nog versterken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RKC Waalwijk heeft bij monde van trainer Mark Wotte tegenover RTV Rijnmond bevestigd dat het voor het sluiten van de transfermarkt nog enkele versterkingen wil aantrekken. De Waalwijkse club denkt hierbij vooral aan de bij Sparta in ongenade gevallen Anthony Obodai en Feyenoord-doelman Maikel Aerts.

Wotte haalde destijds Aerts naar De Kuip toen hij er nog aan de slag was als technisch directeur. De 30-jarige sluitpost kon er echter nooit imponeren. In Waalwijk zou hij eerste doelman moeten worden, maar voorlopig lijkt hij nog te duur voor de Brabantse club. Bovendien had de huidige technisch directeur van Feyenoord, Peter Bosz, al laten verstaan dat er nog meer clubs zijn die belangstelling hebben in Aerts.

Wat betreft Obodai heeft RKC meer kans op succes. Beide clubs zouden al een akkoord bereikt hebben. De 24-jarige speler moet zelf wel eerst nog overeenstemming bereiken over het ontbinden van zijn contract op Het Kasteel. Obodai leeft bij Sparta in onmin met coach Wiljan Vloet en een groot gedeelte van de spelersgroep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties