ManU-fans zijn hoge ticketprijzen beu

Mathias Dumarey
| 0 reacties
ManU-fans zijn hoge ticketprijzen beu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Manchester United zijn de hoge ticketprijzen beu. Het gaat niet om het sommetje dat ze moeten betalen om binnen te kunnen op Old Trafford, maar wel om de ticketprijzen als ze hun club willen aanmoedigen op verplaatsing. De supporters van Manchester United plannen een protestactie.

Dit weekend trekt Manchester United naar Londen om op Craven Cottage Fulham partij te geven. De supporters van United moeten £45 betalen terwijl de fans van Manchester City maar £25 moesten betalen toen zij op bezoek gingen bij The Cottagers.

De voorzitters van de supportersverenigingen van Manchester United hebben hun fans al opgeroepen om geen ticket te kopen voor de uitmatch op Fulham. Op die manier zou de Londense club serieus wat inkomsten mislopen.

Peter Boyle, één van de organisatoren van het supportersprotest, zegt tegen BBC Sports dat de actie niet specifiek tegen de club Fulham is gericht. "Het gebeurt ook overal elders en we zijn het beu. Het team waarvoor wij supporteren is misschien rijk, maar dat wil niet zeggen dat fans van Manchester ook rijk zijn. Het is tijd om te protesteren zodat de prijzen volgend seizoen redelijker zijn", aldus Boyle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties