Tobiasen kiest voor Nederlandse tweedeklasser

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tobiasen kiest voor Nederlandse tweedeklasser
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de medische keuring na staat het zo goed als vast dat de Deen Ole Tobiasen zijn terugkeer op de Nederlandse velden zal vieren in het shirt van tweedeklasser MVV Maastricht. Dat meldt de Nederlandse krant Dagblad De Limburger vandaag.

Tobiasen was eerder deze maand al op stage bij eredivisionist ADO Den Haag maar die testperiode leidde niet tot een contract. De rechtsachter was namelijk geen versterking die direct kon ingezet worden en dus bleef de verbintenis uit.

Tobiasen kwam in het seizoen 1995/96 terecht in de Eredivisie toen hij een contract tekende bij het Friese SC Heerenveen. Na twee uitstekende seizoenen, kon de Deen naar Ajax Amsterdam verhuizen, maar daar weerhield een pak blessureleed hem van een doorbraak. Tobiasen stond in de Nederlandse hoofdstad vijf jaar onder contract en kwam daarin amper 24 keer in actie.

Erna verhuisde Tobiasen nog een half seizoen naar AZ Alkmaar, maar ook dat werd geen succes. Tobiasen besloot dan maar terug te keren naar Denemarken waar hij drie jaar speelde voor topclub FC Kopenhagen en één jaar voor Aalborg aB. Sinds begin dit seizoen zat de Deen zonder club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties