Kevin Roelandts in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Kevin Roelandts in Studio 1
Foto: © SC

De eindspurt in de Jupiler League wordt stilaan ingezet. Tien speeldagen voor het einde van de competitie bespreekt Frank Raes wie de beste papieren kan voorleggen voor de prijzen. Schrijver Herman Brusselmans en ex-international Gunther Schepens geven zoals steeds hun ongezouten mening over de voorbije speeldag.

Zondagavond staat voor Club Brugge de belangrijke verplaatsing naar Germinal Beerschot op het programma. Germinal Beerschot won zijn laatste twee thuiswedstrijden, terwijl Club op verplaatsing moeizaam punten pakt. De wedstrijd krijgt extra cachet omdat bij Germinal Beerschot huurling Kevin Roelandts voor de eerste keer aantreedt tegen zijn ex-ploeg.

Kevin Roelandts is een echt Brugs jeugdproduct. De technisch vaardige middenvelder kreeg vorig seizoen onder Jan Ceulemans zijn kans bij Club Brugge. Dit seizoen verliep voor hem minder goed. Hij zat vaak op de bank en na negatieve uitlatingen aan het adres van ploegmaat Brian Priske werd hij verbannen naar de B-kern. Hij wordt nu tot het einde van het seizoen gehuurd door Germinal Beerschot. Roelandts hoopt zondag het ongelijk van Club Brugge te bewijzen en na de match komt hij bij Frank vertellen of hij daarin geslaagd is.

In 'Pinanti is Pinanti' vindt een gouden spitsenduo elkaar terug. Danny Veyt en Philippe Desmet beleefden met SV Waregem midden jaren '80 een glorieperiode. In de Europese campagne van het seizoen '85-'86 schakelde het zelfs AC Milaan uit. Aan het Europese sprookje kwam pas in de halve finale tegen Keulen een einde. Veyt traint nu de jeugd bij Anderlecht terwijl Desmet pinten tapt in zijn eigen café. Wie van beiden nog het meeste torinstinct heeft, ziet u zondag.

Studio 1 volgt de weekendactualiteit op de voet. Dé held of dé verliezer van het weekend wordt meer dan waarschijnlijk uitgenodigd om zijn verhaal bij Frank Raes te doen..

Studio 1, zondag 4 maart om 22.40 uur.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties