Saviola straks waarschijnlijk weg bij Barça

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Saviola straks waarschijnlijk weg bij Barça
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat de Argentijnse aanvaller Javier Saviola straks op het einde van dit seizoen de deuren van Camp Nou achter zich toe zal trekken. Het contract van de spits loopt af op het einde van dit seizoen en het ziet er niet naar uit dat ze het bij Barcelona graag zouden verlengen.

Saviola liet weten dat wat hem betreft hij wel de bedoeling heeft van te blijven, maar hij ontving nog geen signaal van het bestuur en als daar geen verandering in komt, wil el Conejito graag andere oorden opzoeken. De vrees van Saviola is overigens gegrond want sportief directeur Txiki Beguiristain bevestigde dat de kans op een contractverlenging bijzonder klein is en dat het geen prioriteit heeft bij het bestuur.

Saviola speelt al sinds 2001 voor Barcelona waar hij werd aangekondigd als een groot talent. Na drie seizoenen vertrok hij één seizoen op huurbasis naar AS Monaco en vorig jaar veroverde hij ook al op uitleenbasis de Uefabeker met FC Sevilla. Dit seizoen speelt Saviola gewoon weer bij Barcelona waarmee hij veertien competitiewedstrijden speelde en vijf keer tot scoren kwam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties