Pires maakte wederoptreden bij Villarreal

Pires maakte wederoptreden bij Villarreal
Foto: © SC

De Franse veteraan Robert Pires heeft na zeven maanden van blessureleed afgelopen weekend zijn wederoptreden gemaakt in de hoofdmacht van zijn Spaanse club Villarreal. Hij mocht een halfuur meespelen in de wedstrijd tegen staartploeg Real Sociedad (1-1, nvdr). 

In de Spaanse krant Marca toonde Pires zich gematigd tevreden na zijn heroptreden. "Ik ben uiteraard gelukkig dat ik weer kon voetballen. Ik heb namelijk maandenlang niet meer kunnen spelen en dat is vreselijk voor een voetballer. Het resultaat van vandaag zorgt echter dat ik met gemengde gevoelens terugkijk op de wedstrijd. Tegen Sociedad hadden we gewoon moeten winnen. Dit resultaat is teleurstellend", aldus de ex-international van Frankrijk. 

Pires is nog maar aan zijn eerste seizoen bezig bij Villarreal nadat hij afgelopen zomer overkwam van Arsenal. Hij moest wel erg lang wachten op zijn debuut bij El Submarino Amarillo door een erg zware knieblessure. Die blessure liep de 33-jarige speler op in een oefenduel tijdens de voorbereiding tegen Cadiz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties